
WORKSHOPY
O workshopech obecně
Workshopy probíhají ve vybraných termínech (soboty) v naší malé pekárně v Třibřichách č.p. 34. Začátek kurzu je
v 9:00, ale prosíme o příjezd aspoň v 8:45. Dostanete skripta s recepty a technologickým postupem, kvas(y), část produkce (cca 5ks), kterou si upečete a vzorky skvělé Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme.
Budete mít tak možnost si doma vše znovu vyzkoušet ze stejné mouky. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, 1-2 skleničky na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h. Maximální počet frekventantů je 6. Pro jakýkoli dotaz ohledně workshopu či objednávku voucheru nás můžete kontaktovat pomoci formuláře dole na stránce:
POZOR - vzhledem k situaci ohledně Covid-19, jsme se rozhodli platnost poukazu nastavit jako otevřenou. Tzn., že majitel poukazu bude mít dost času na jeho uplatnění.
Základní pekařský workshop
je zaměřen na začínající a mírně pokročilé pekaře. Naučíme Vás
100% žito ve formě, pšenično-žitnou klasiku (Šumava) a francouzské bagety z lievita madre. Na kurzu obdržíte stručná skripta s
recepty a návodem, kvas žitný, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.
3200 Kč
Pokročilý pekařský workshop
je určen pro zkušenější pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na kurzu si vyzkoušíme 100% žito v ošatce se sladovou kaší, pšeničný chléb z lievita madre s
ovesným porridge a foccaciu. Obdržíte skripta s recepty a návodem, pšeničný kvas, část
produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničky na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V
případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut
náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.
3500 Kč
Pšeničný kurz - NOVINKA
je určen pro mírně pokročilé až zkušené pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na
kurzu se naučíme luxusní
mléčný tousťák s tangzhongem, pšeničný chléb s bramborami z pšeničného
řídkého kvasu a pro velký úspěch zařadíme opět bagetové těsto, tentokrát
s pšeničným řídkým kvasem a budeme zkoušet různé variace baget a
fougasse.
Obdržíte skripta s recepty a návodem,
pšeničný kvas, část
produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší
pekárně používáme. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničky na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V
případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut
náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.
3500 Kč