
WORKSHOPY
O workshopech obecně
Workshopy probíhají ve vybraných termínech (soboty) v naší malé pekárně v Třibřichách č.p. 34. Začátek kurzu je
v 9:00, ale prosíme o příjezd aspoň v 8:45. Dostanete skripta s recepty a technologickým postupem, kvas(y), část produkce (cca 5ks), kterou si upečete a vzorky skvělé Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme.
Budete mít tak možnost si doma vše znovu vyzkoušet ze stejné mouky. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, 1-2 skleničky na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h. Maximální počet frekventantů je 6. Pro jakýkoli dotaz ohledně workshopu či objednávku voucheru nás můžete kontaktovat pomoci formuláře dole na stránce. VOLNÉ TERMÍNY
Fotogalerii z workshopů, si můžete prohlédnout ZDE A jak to funguje s vouchery, najdete TADY
Základní pekařský workshop
je zaměřen na začínající a mírně pokročilé pekaře. Naučíme Vás
100% žito ve formě, pšenično-žitnou klasiku (Šumava) a francouzské bagety z lievita madre. Na kurzu obdržíte stručná skripta s
recepty a návodem, kvas žitný, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.
3500 Kč
Pokročilý pekařský workshop
je určen pro zkušenější pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na kurzu si vyzkoušíme 100% žito v ošatce se sladovou kaší, pšeničný chléb z lievita madre s
ovesným porridge a foccaciu. Obdržíte skripta s recepty a návodem, pšeničný kvas, část
produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničky na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V
případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut
náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.
3500 Kč
Pšeničný kurz
je určen pro mírně pokročilé až zkušené pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na
kurzu se naučíme luxusní
mléčný tousťák s tangzhongem, pšeničný chléb s bramborami z pšeničného
řídkého kvasu a pro velký úspěch zařadíme opět bagetové těsto, tentokrát
s pšeničným řídkým kvasem a budeme zkoušet různé variace fougasse.
Obdržíte skripta s recepty a návodem,
pšeničný kvas, část
produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší
pekárně používáme. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásek a
košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V
případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut
náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.
Žitný kurz - NOVINKA (připravujeme pro rok 2023)
3500 Kč