WORKSHOPY 

O workshopech obecně

Workshopy probíhají ve vybraných termínech (soboty) v naší malé pekárně  v Třibřichách č.p. 34.  Začátek kurzu je v 9:00, ale prosíme o příjezd aspoň v 8:45. Dostanete skripta s recepty a technologickým postupem, kvas(y), část produkce (cca 5ks), kterou si upečete a vzorky skvělé Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Budete mít tak možnost si doma vše znovu vyzkoušet ze stejné mouky. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, 1-2 skleničky na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h. Maximální počet frekventantů je 6. Pro jakýkoli dotaz ohledně workshopu či objednávku voucheru nás můžete kontaktovat pomoci formuláře dole na stránce. VOLNÉ TERMÍNY

Fotogalerii z workshopů, si můžete prohlédnout ZDE A jak to funguje s vouchery, najdete TADY

Základní pekařský workshop

je zaměřen na začínající a mírně pokročilé pekaře. Naučíme Vás 100% žito ve formě, pšenično-žitnou klasiku (Šumava) a francouzské bagety z lievita madre. Na kurzu obdržíte stručná skripta s recepty a návodem, kvas žitný, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.

3500

Pokročilý pekařský workshop

je určen pro zkušenější pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na kurzu si vyzkoušíme 100% žito v ošatce se sladovou kaší, pšeničný chléb z lievita madre s ovesným porridge a foccaciu. Obdržíte skripta s recepty a návodem, pšeničný kvas, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničky na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.


3500

Pšeničný kurz

je určen pro mírně pokročilé až zkušené pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na kurzu se naučíme luxusní mléčný tousťák s tangzhongem, pšeničný chléb s bramborami z pšeničného řídkého kvasu a pro velký úspěch zařadíme opět bagetové těsto, tentokrát s pšeničným řídkým kvasem a budeme zkoušet různé variace fougasse. Obdržíte skripta s recepty a návodem, pšeničný kvas, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásek a košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.


Žitný kurz - NOVINKA (připravujeme pro rok 2023)



3500 Kč

Dotazy a objednání workshopu - napište nám zde