WORKSHOPY 

O workshopech obecně

Workshopy probíhají ve vybraných termínech (soboty) v naší malé pekárně  v Třibřichách č.p. 34.  Začátek kurzu je v 9:00, ale prosíme o příjezd aspoň v 8:45. Dostanete skripta s recepty a technologickým postupem, kvas(y), část produkce (cca 5ks), kterou si upečete a vzorky skvělé Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Budete mít tak možnost si doma vše znovu vyzkoušet ze stejné mouky. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, 1-2 skleničky na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h. Maximální počet frekventantů je 7. Pro jakýkoli dotaz ohledně workshopu či objednávku voucheru nás můžete kontaktovat pomoci formuláře dole na stránce. VOLNÉ TERMÍNY

Fotogalerii z workshopů, si můžete prohlédnout ZDE A jak to funguje s vouchery, najdete TADY

Základní pekařský workshop

je zaměřen na začínající a mírně pokročilé pekaře. Naučíme Vás 100% žito ve formě, pšenično-žitnou klasiku (Šumava) a francouzské bagety z polishe. Na kurzu obdržíte stručná skripta s recepty a návodem, kvas žitný, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme okolo 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Pokud ale za sebe najdete náhradu, peníze Vám vrátíme. V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět. Rezervaci vytvoříme v okamžiku připsání platby.

3500

Pokročilý pekařský workshop

je určen pro zkušenější pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na kurzu si vyzkoušíme 100% žito v ošatce se sladovou kaší, pšeničný chléb s ovesným porridge z pšeničného kvasu a foccaciu. Obdržíte skripta s recepty a návodem, pšeničný kvas, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničky na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme okolo 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Pokud ale za sebe najdete náhradu, peníze Vám vrátíme. V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět. Rezervaci vytvoříme v okamžiku připsání platby.


3500

Pšeničný kurz

je určen pro mírně pokročilé až zkušené pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na kurzu se naučíme luxusní mléčný tousťák s tangzhongem, pšeničný chléb s bramborami z pšeničného kvasu a na závěr budeme zkoušet různé variace fougasse z polishe. Obdržíte skripta s recepty a návodem, pšeničný kvas, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásek a košík na chleby. Konec předpokládáme okolo 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Pokud ale za sebe najdete náhradu, peníze Vám vrátíme. V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět. Rezervaci vytvoříme v okamžiku připsání platby.


3500 Kč

Žitný kurz - NOVINKA 

jsou určen pro pokročilé pekaře, kteří již zvládli pekařské základy Na tomto kurzu se naučíme ruský zavarkový Московский хлеб , litevský, rovněž zavarkový chléb, Pajūris s jablečným pyré a finský flatbread Ruisreikäleipä. Dostanete skripta s recepty a návodem, žitný kvas a část produkce, kterou si upečete. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásky a košík na upečené chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Pokud ale za sebe najdete náhradu, peníze Vám vrátíme. V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět. Rezervaci vytvoříme v okamžiku připsání platby.

3800 Kč

Dotazy a objednání workshopu - napište nám zde