WORKSHOPY 

O workshopech obecně

Workshopy probíhají ve vybraných termínech (soboty) v naší malé pekárně  v Třibřichách č.p. 34.  Začátek kurzu je v 9:00, ale prosíme o příjezd aspoň v 8:45. Dostanete skripta s recepty a technologickým postupem, kvas(y), část produkce (cca 5ks), kterou si upečete a vzorky skvělé Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Budete mít tak možnost si doma vše znovu vyzkoušet ze stejné mouky. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, 1-2 skleničky na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h. Maximální počet frekventantů je 6. Pro jakýkoli dotaz ohledně workshopu či objednávku voucheru nás můžete kontaktovat pomoci formuláře dole na stránce:
POZOR - vzhledem k situaci ohledně Covid-19, jsme se rozhodli platnost poukazu nastavit jako otevřenou. Tzn., že majitel poukazu  bude mít dost času na jeho uplatnění.

Fotogalerii z workshopů, si můžete prohlédnout ZDE    A jak to funguje s vouchery, najdete TADY



Základní pekařský workshop

je zaměřen na začínající a mírně pokročilé pekaře. Naučíme Vás 100% žito ve formě, pšenično-žitnou klasiku (Šumava) a francouzské bagety z lievita madre. Na kurzu obdržíte stručná skripta s recepty a návodem, kvas žitný, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.

3200

Pokročilý pekařský workshop

je určen pro zkušenější pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na kurzu si vyzkoušíme 100% žito v ošatce se sladovou kaší, pšeničný chléb z lievita madre s ovesným porridge a foccaciu. Obdržíte skripta s recepty a návodem, pšeničný kvas, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničky na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.


3500

Pšeničný kurz - NOVINKA

je určen pro mírně pokročilé až zkušené pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na kurzu se naučíme luxusní mléčný tousťák s tangzhongem, pšeničný chléb s bramborami z pšeničného řídkého kvasu a pro velký úspěch zařadíme opět bagetové těsto, tentokrát s pšeničným řídkým kvasem a budeme zkoušet různé variace baget a fougasse. Obdržíte skripta s recepty a návodem, pšeničný kvas, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničky na kvásky a košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.

V případě konání kurzu je platba nevratná. Můžete ale za sebe najít náhradu.
V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět.



3500 Kč

Dotazy a objednání workshopu - napište nám zde